Uslovi koriscenja

Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, dobrodošli na sajt ZIPA PHOTO AGENCY (www.zipaphoto.net). Molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite naše usluge. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge ZIPA PHOTO AGENCY (www.zipaphoto.net). Korišćenjem bilo kog dela sajta, smatra se da je korisnik upoznat sa ovim uslovima, kao i da prihvata korišćenje sadržaja isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

 

 

Opšte odredbe

ZIPA PHOTO AGENCY (www.zipaphoto.net) ima autorska prava na deo sadržaja (tekstovi, fotografije, audio i video materijal, baze podataka, programerski kod), kao i dozvolu za objavljivanje ostalog sadržaja od strane autora. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sadržaja, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem tih prava i podložno je tužbi. ZIPA PHOTO AGENCY (www.zipaphoto.net) može revidirati ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta. Povremeno posećujte ovu stranicu da biste pregledali Uslove koji trenutno važe, zato što su oni za vas obavezujući. Određene odredbe ovih Uslova mogu se zameniti izričito navedenim pravnim obaveštenjima i uslovima dostupnim na određenim stranicama ove lokacije.

 

 

Sadržaj koji prosleđuje korisnik

Lični podaci koje prosledite sajtu ZIPA PHOTO AGENCY (www.zipaphoto.net) u svrhu registracije, dobijanja ili kupovinom fotografija ili usluga biće tretirane u skladu sa našim dokumentom o privatnosti na mreži. Zabranjeno je slanje ili prenošenje na ovu lokaciju ili sa nje bilo kojih nezakonitih, pretećih, uvredljivih, klevetničkih, opscenih, pornografskih ili drugih materijala koji su u suprotnosti s bilo kojim zakonom.

ZIPA PHOTO AGENCY (www.zipaphoto.net) ne želi od Vas da prima poverljive ili bilo kakve druge informacije kojima ne može slobodno da raspolaže. Svi materijali, informacije ili druga saopštenja koja prenosite ili šaljete na ovu lokaciju neće se smatrati poverljivim i onima kojima se ne može slobodno raspolagati.

ZIPA PHOTO AGENCY (www.zipaphoto.net) nema nikakve obaveze prema ovim saopštenjima. Naše osoblje može da kopira, otkriva, distribuira, primenjuje ili na drugi način koristi saopštenja i sve podatke, slike, zvukove, tekst i sve ostale materijale u njima sadržane za bilo koje odnosno za sve komercijalne i nekomercijalne svrhe.

Naravno, u ovu grupu podataka ne spadaju vaši lični podaci. Njih, u skladu sa našom politikom privatnosti, koristimo samo za internu upotrebu, ne obelodanjujemo niti prosleđujemo trećim licima, već koristimo isključivo za potrebe obrade Vaših porudžbenica.

 

 

Veze ka drugim Web lokacijama

Veze na ovoj lokaciji ka drugim web lokacijama su obezbeđene isključivo da bi vam olakšale rad ili radi reklamiranja putem banera ili dodatnih web linkova.  Ako budete koristili ove veze, napustićete ovu lokaciju. ZIPA PHOTO AGENCY (www.zipaphoto.net) nije pregledao sve ove lokacije i ne kontroliše ih i nije odgovoran za bilo koju od ovih lokacija ili njihov sadržaj. Samim tim, ne podržavamo i ne dajemo nikakve izjave o njima, kao ni o bilo kojim informacijama, softveru ili drugim proizvodima ili materijalima koji se tamo nalaze, ili bilo kojim rezultatima koji se mogu dobiti njihovim korišćenjem. Ako odlučite da pristupite nekoj od Web lokacija koje su povezane sa ovom lokacijom, to radite isključivo na sopstveni rizik.

PRIJAVITE SE NA
NAŠ NEWSLETTER